Acest an atipic, cu multe incertitudini, ne-a determinat să ne reinventăm și totodată să mergem mai departe. Pentru că avem avantajul de a trăi în epoca tehnologiilor avansate, acestea s-au dovedit a fi de mare ajutor în domeniul învățământului. Astfel, din 21.09.2020 cursurile Language Startup se vor desfășura în continuare online, pe platforma Zoom cu care suntem deja obișnuiți.

Cursuri de limba engleză, an școlar 2020-2021

Perioada de înscriere:

 • 5-12 Septembrie 2020
 • Pe toată perioada anului școlar (în limita locurilor disponibile)

* Notă! Cursanții vechi au prioritate.

Perioada desfășurării cursurilor
:

21 Septembrie 2020 - 18 Iunie 2021 (36 săptămâni / 72 ședințe), respectând zilele declarate sărbători legale si următoarele vacante școlare:

 • VACANȚA DE CRĂCIUN (23.12.2019 - 03.01.2021), cursurile încep luni 04.01.2021
 • VACANȚA DE PAȘTE (01.05.2021 – 09.05.2021).

Anul acesta, unele vacante propuse de Ministerul Educației sunt la doar 3 săptămâni distanță una față de cealaltă. Pentru că ne dorim rezultate este nevoie de continuitate și cursurile online ne permit să o avem și să majorăm numărul de ședințe de la 66 ședințe (33 săptămâni anul trecut) la 72 ședințe (36 săptămâni anul curent). Astfel, cursurile se vor ține și în perioadele menționate mai jos:

Vacanța de toamnă (26 -30 octombrie 2020)
Ultima săptămână din vacanța de Crăciun (04.01.2021- 08.01.2021)
Vacanta inter semestrială (01-07 februarie 2021)
Vacanța de primăvară (02-09 aprilie 2021)

NOTĂ! Zilele libere legale nu afectează numărul de ședințe.

Frecvența cursurilor 21 Septembrie 2020 - 18 Iunie 2021 (36 săptămâni):

Ritmul de desfășurare / tarife:

Notă! La înscriere se va achita și suportul de curs (cartea, caietul elevului și alte materiale suplimentare)

REDUCERI ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ:

►   5% din valoarea totală a cursului pentru cursanții care provin din aceeași familie (frate/soră);

►   5% din valoarea totală a cursului pentru cursanții care se înscriu la AMBELE LIMBI STRĂINE (limba engleză și limba germană)

Aceste reduceri se vor calcula și acorda în ultima rată.

Grupele de curs sunt formate din 6-8 copii.
* În cazul în care la data începerii nu avem înscriși numărul minim de cursanți, ne rezervăm dreptul de a amâna începerea cursului până la completarea numărului minim de cursanți.
* Grupa se poate desființa dacă rămân mai puțin de 6 cursanți
Distribuirea cursanților în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit și/sau participând la o ședință de curs.
Manualele folosite sunt de la editurile: OXFORD, CAMBRIDGE, HUEBER, KLETT, LONGMAN...

Observații!

 • Suportul de curs (manual, caiet de curs și alte materiale suplimentare) se va achita la înscriere, împreună cu prima rată.
 • Taxa pentru curs poate fi achitată în 5 sau 10 tranșe egale conform contract semnat de fiecare beneficiar în parte.
 • Ratele se vor achita conform graficului pe care îl veți primi la începerea cursurilor.
 • Numărul de rate nu corespunde unui anumit număr de ședințe pe lună și este calculat la numărul total de ședințe din anul școlar 2020-2021, respectiv 72 ședințe, indiferent de zilele libere legale sau vacanța dintr-o anumită perioadă. Acesta este doar eșalonat în 5 sau 10 rate, în funcție de posibilitatea fiecăruia de a achita, iar zilele libere legale nu afectează numărul de ședințe.
 • Zilele de curs și ora se stabilesc în funcție de opțiunile majorității cursanților și de programul profesorului, însă având în vedere situația incertă, acestea ar putea suferi modificări, care vă vor fi comunicate în timp util.
 • Având în vedere situația pandemică actuală, librăriile cu care colaborăm ne-au anunțat că anul acesta nu vor mai suplimenta stocurile, iar transporturile internaționale sunt destul de limitate. Nu vor mai aduce manuale de la o editură anume dacă nu mai sunt și alții interesați în momentul plasării comenzii, doar strict pe comandă, de dorit să se adune mai multe comenzi odată pentru aceeași editură și ca livrare ar putea dura mai mult, de aceea suportul de curs trebuie achitat cat mai repede posibil. Pentru a avea un număr clar de manuale și a face cât mai repede comanda și pentru a evita aglomerarea și suprapunerea cu “deschiderea școlilor” și orarul, care se va stabili în perioada 14 - 20.09, vă rugăm sa încheiem procesul de contractare și facturi RATA 1 până cel târziu la data de 14.09.2020
 • În acest moment formăm grupele pe care le-am avut anul trecut. Dacă cumva ați hotărât să vă înscrieți la cea de a doua limbă(engleză sau germană) sau aveți copii mai mari sau mai mici pe care ați dori sau urmează sa-i înscrieți anul acesta la o limba străină, va rugam sa ne comunicați cat mai repede posibil, s-ar putea sa nu mai avem grupe pentru anumite vârste sau nivel, însă mai exista posibilitatea de a forma altele noi.

Pentru ca au existat discuții despre temele pentru acasă și anume: de ce se dau teme la limbile străine și de ce nu le facem în timpul ședinței de curs. Nu facem teme în timpul orelor de curs, în doar 2 ședințe pe săptămână nu am avea cum, lecțiile ar deveni plictisitoare, iar rezultatul se va lăsa mult așteptat.
Temele dozate oferă continuitate și continuarea lucrului din clasă, obișnuiește copiii să lucreze independent, educă atenția, descoperă lacune, prin exercițiu se pot dezvolta și dobândi deprinderi; copiii care-și fac temele zilnic au și rezultate vizibil mai bune, de aceea, vă rog să nu vă opuneți, ci încurajați și renunțați la idea de a face temele împreună, orice obișnuință creează dependență.
Temele sunt responsabilitatea copilului și scopul nostru este să educăm copiii să se descurce fără noi.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru colaborare!